header_04.jpg

In onze praktijk werken wij met 8 medewerkers, 2 huisartsen, te weten Petra van Es en Loes de Wolf.

De assistentes zijn Annet Broekhof en Annemarije Kerkdijk. Zij zijn de spil van de praktijk en inventariseren als eersten uw zorgvraag en proberen u zo goed mogelijk te helpen

Rita Dwars-Pol werkt als praktijkondersteuner somatiek en zij houdt zich voornamelijk bezig met de zorg voor patiƫnten met diabetes en/of COPD.

Astrid Segerink werkt als praktijkondersteuner iedere week op maandag en zij houdt zich voornamelijk bezig met risico inventarisatie's voor hart- en vaatziekten en het begeleiden van stoppen met roken. 

Emiel Bosscher en Sita Hoogland zijn in onze praktijk werkzaam als POH-GGZ. Zij zijn verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in het inventariseren van psychische klachten, zoals rouw, spanningen, angst, somberheid, relatieproblemen, verslaving, onbegrepen lichamelijke klachten of problemen met chronische ziekte. Zij kunnen kortdurende begeleiding of behandeling van deze klachten in de huisartspraktijk bieden. Daarnaast adviseren zij ten aanzien van een eventuele vervolgbehandeling.

Verwijzingen naar praktijkondersteuners gaan via de huisarts.